You had Rain Over Me . Thanks for your splash . | Dashboard | + Follow

About Affies Entry




hangout dengan kau ♥
Saturday, 7 January 2012 | 19:01 | 0 splashing here
semalam aku hangout dekat mp jee . jumpa kawan2 . hee~ walaupon sekejap . tapi jadi lha . paling lama kau jumpa is aqmal safuan ! itu pon asek nak bertekak je . bergaduh jee . mcm ape tah kiteowg ni . budak tadika pon x mcm kiteorng . tp . best dapat lepak dengan kau kemal . tengok movie SESUATU YANG TERTINGGAL . mcm haprak lha brader . x best langsong . x seram mana pon . x logik pon ad . hayati betul2 sebab cerita tu mmg x logik . bg aku lha . x taw bg korang . grrr " rasa menyesal tengok cerita tolol uh -,-' .after wayang ingat boleh balik . sekali kena tunggu lha pulak tasha , mama and abang aidi habis tengok movie . bayang kan lha 2 jam aku dengan kemal tunggu mcm orang gila dekat depan wayng uh . ish ~ :) tapi best . dpat lepak lame2 dengan dia . borak2 .tengok maknyah gemok , makan ice-cream and waffer , sanap picture kite orang . huhu . nak ilang kan bosan punya pasal kan . tah apa2 kita orang buat . yg paling aku x sangke . boleh terserempak dengan maksedara aku semua . :( . takot siak . takot kena mara . ish . balik mmg kena lha . tapi aku hangout dengan tasha n mama sekali . tawakal jee lha . :) .

aku dengan kau






















♥kehidupan baru♥
Friday, 6 January 2012 | 19:31 | 0 splashing here








tahun 2012 . mula lha hidup baru . sekolah baru , situation baru , subjek baru . semuanya baru . and goodbye all memory in 2011 . i will miss u ! huh . hari pertama aku kat sekolah baru mmg gelabah gila . tak tau nak urus diri aku mcm mana . kelam kabut sikit . nak2 jumpa dengan budak yg aku x suka . lg la gelabah . ish~ kenapa lha dia bolah pinda sekolah sama aku . hum. pegi lha tempat lain . menyusahkan aku . hum . after perhimpunan , cikgu suruh budak baru stay sekejap coz nak bg2 kan class . form 4 n 5 ikot kos . hum . mcm mna la pulak kos dia boleh sama dengan aku . hum . x nak aku sama dengan dia . dengan berani nya kau cakap kat cikgu yg aku amek bio . padahal aku budak LK ! mampos ! n then cikgu masokkn aku kelas bio . mati aku kena cover balik all topics in form 4 ! da lha satu apa aku x paham . ni semua budak uh punya pasal lha . sebab dia aku jadi mcm ni ! but . aku pon satu sengal .


     second day kat sekolah . semua berjalan seperti biasa . aman dan damai sebab aku dok lain kelas . x sama dengan budak uhh . =) . aku x kacau dia and dia pon x kacau aku . kawan2 aku dalam kelas semua best2 gila . sporting . semua baik ! aku suka semua yg ada dalam kelas uh . saling tolong menolong . first time aku belaja bio . aku bole paham . just must have a lot of attention la . fokus time cikgu ajar . bio aku x target ap2 . lulus pon ok lha kan . - -" (sedih)

hari2 yg lain aku dah biasa da . hum . cuma paling aku x suka . bila berdepan dengan smokers dalam bas je . ish ! kecik lagi da pandai merokok lha . apala nak jadi . mmg nak mati cepat ! dlam bas full dengan asap2 rokok . sampai baju sekolah pon da x bau perfume . bau asap ! nak muntah lha ~ wuueerrkks ! eeeuuwww . geli lha dengan perokok . ish . ha lg satu probs dalam  bas , nyampah la kalau kena berebut rebut . everyday dalam kesempitan ! hum. tu lha mal . owang nak naik moto tak bg . nanti owng mati tertelan asap rokok or mati kesempitan baru taw ! -____- " gggrrrr ' benci ! banyak bersabar k fara . nanti lama2 ok la tu .


petang semalam qiera call aku . x sangke yg dia sudi kol aku . dia nangis lha . dia kata dia rindu aku sangat ! terharu aku denga . aku pon rasa nak menangis ! aku pon rindu dia . rindu semua kawan2 kat sana . muahx ! teringat pulak kenagan2 kita sama . heh ! rindu gak kat my lovely b ! aqmal safuan ! love u much sayang ! sayang kemal sangat !







yeah ! dont worry ! petang ni aku hangout dengan dorang semua . ! sumpah tak saba bebe 

sayang awak2 semua!
♥muah♥




                                                       


                                                                                          



OLD